A derrota dos Clippers ante os Suns pon en dúbida as esperanzas do campionato da NBA

Kawhi Leonard e Paul George achegáronse ao medio campo antes do inicio do domingo á noite no estadio Crypto.com, un incondicional e o outro a piques de falar. Pedíuselles ás estrelas dos Clippers que se dirixisen á multitude antes do primeiro partido do equipo, e George foi breve cando Leonard asentiu.
Como se viu durante todo o domingo, os Clippers loitaron por seguir o ritmo dos Phoenix na súa derrota por 112-95, e no xogo 2, os Clippers tiveron que responder algunhas preguntas antes de soñar cun campionato.
Aínda que Reggie Jackson comezou o seu terceiro partido consecutivo, John Wall abriu o terceiro cuarto cun punto de partida e Wall case igualou a Jackson en minutos.
Paul George terminou con 40 puntos sen Kawhi Leonard e John Wall, e os Clippers atrasaron o seu clímax tardío nunha vitoria sobre os Sacramento Kings.
Como equilibran os Clippers usando o seu centro titular Ivica Zubac coa frecuencia de substituílo por un equipo máis reducido? Usando grandes discos tradicionais durante todo o partido, Phoenix atragou aos Clippers para conseguir rebotes na primeira metade para levar unha vantaxe de 20 puntos, co seu titular Deandre Ayton arrebatándolle con éxito o balón a Jackson.
Quizais o máis importante, é este un exemplo de cansarse rapidamente, ou os Clippers non están atendendo as instrucións de temporada baixa do adestrador Tyrone Liu de que, a pesar de todo o seu talento, non darán o máximo se non o dan todo?
"Non podes comezar o partido así, especialmente se queres comezar cunha mentalidade defensiva", dixo Liu. "Non hai escusa para xogar de costas a costas. Todo o mundo xoga de costas a costas. Debemos ser mellores.
John Wall di que se sente ben fisicamente e xoga ben, "agás os tiros libres de Shaq".
Os Clippers perderon nunha mala primeira metade, e Phoenix rexeitou rapidamente todos os intentos de remontada na segunda metade, con Devin Booker liderando por 35 puntos e 16 oportunidades.
Do mesmo xeito, George criticou a defensa: dixo que a defensa con balón é unha merda e a defensa sen balón é unha merda.
Leonard xogou o seu segundo partido da tempada, no que xogou 21 minutos e tivo 11 puntos, 6 rebotes e 2 asistencias, a 7 puntos preto da liña de tiros libres. Unha noite despois de que George marcara 40 en 39 minutos para vencer a Sacramento, xogou 34 minutos e anotou 16 puntos.
Jackson non marcou, errou cinco veces en 24 minutos e tivo dúas asistencias. Wall comezou a quentar na liña de fondo a principios da segunda metade, con Wall asumindo o control de balón como número un xunto con George e Leonard. Unha noite, a contribución máis notable de Wall durante o Armisticio de Sacramento foi un asesor secundario que proporcionou a Norman Powell cando o mariscal de campo titular foi de 3 de 18 ao comezo da tempada, dixo Liu antes do inicio.
"Norm non estaba contento consigo mesmo, pero [Wall] estaba falando con Norm e só dicía: 'Segue xogando, segue xogando'", dixo Liu antes de comezar o partido.
"Se disparas correctamente e con agresividade, todo está ben. Non vai perder cada tiro".
"Sabes, Michael Jordan e eu non facemos todos os tiros, sabes?" dixo Lou Powell. "E nós somos os dous mellores do mundo, así que tes que seguir, sabes?"
Powell foi 4 de 9, seguindo o consello de Liu de manterse agresivo, que ás veces funcionou, deitado e perdendo a fácil transición de mates de Leonard no terceiro cuarto, ás veces non, intentando sacar o balón. Entregado a Zubak por estrangulamento.
Lou non tivo que dicirlle a Wall que seguira presionando. Os Clippers caían 11-0 e non marcaron nos primeiros tres minutos do partido, e cando Wall entrou na pista nos primeiros oito minutos, Booker venceu aos Clippers por 14-10, aumentando aínda máis a vantaxe dos Suns. .
A profundidade dos Clippers permítelles sacar a Kawhi Leonard do banco e xogar decenas de combinacións de aliñacións mentres se concentran na construción de aspirantes ao título.
O muro proporcionou a cola que faltaba. O seu primeiro pase foi o pase perfecto para George para unha mate. O seu primeiro descanso foi unha carreira en toda a pista, Wall tentaba levar o balón ata a cintura e, a pesar do contratempo, foi valente. Wall non foi perfecto, fixo 1 de 5 tiros libres, pero tivo 17 puntos en 7 de 12 tiros.
Leonard xogou 7 minutos no terceiro cuarto, continuando o patrón do seu primeiro partido no banco, onde fixo substitucións en tres partes duns 7 minutos cada unha: a metade ata o final da primeira metade e despois a terceira. metade. Minutos próximos.
Dedicado á experiencia atlética da escola secundaria de SoCal, Prep Rally ofréceche partituras, historias e unha ollada detrás das escenas do que fai que o atletismo de preparación sexa tan popular.
Andrew Grave é un escritor de beat de Clippers para Los Angeles Times. Ingresou no New York Times despois de cubrir o fútbol americano e o atletismo na Universidade de Oregón. É graduado na Universidade de Oregón e creceu na costa de Oregón.

Hora de publicación: 25-Oct-2022